Wednesday, October 14, 2009

Ένα μοναδικό πάρτυ τεχνολογίας!!!

Ένα μοναδικό πάρτυ τεχνολογίας!!!

Στα πλαίσια του Athens Digital Week που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 14 ωςτη Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η ΕΕΛ/ΛΑΚ θα είναι παρούσαμε διάφορες εκδηλώσεις!
Με αφορμή την επιδότηση για την αγορά υπολογιστή στους μαθητές της 1ηςγυμνασίου, θα διεξαχθούν 4ωρες εκπαιδεύσεις σε μαθητές με θέμα τη χρήση τουΕλεύθερου Λογισμικού.Παράλληλα θα παρέχεται και η δυνατότητα εγκατάστασηςUbuntu Linux σε όσους φέρουν το netbook τους.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και να βοηθήσετε σε αυτή τη δράση,παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη σελίδαhttp://www.doodle.com/participation.html?pollId=ncg9pn5bdcrayk5u, δηλώνονταςτην ημέρα και τις ώρες που επιθυμείτε!
Όσοι πάλι θέλετε απλά να συμμετέχετε, σας περιμένουμε το πρωί τηςΠαρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής για να σας δείξουμε από κοντά τιςδυνατότητες του Ελεύθερου Λογισμικού!!

Παράλληλα θα λάβουν χώρα και δύο sessions το βράδυ του Σαββάτου:
*Σάββατο **19:00-21:00:** "Ελληνες δημιουργοί και έργα ΑνοιχτούΛογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα"
**Σάββατο **21:00-22:00 : Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας (panel):* ΕλεύθεροΛογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα: εναλλακτική λύση ή στρατηγική επιλογήγια την επιχείρηση/την εκπαίδευση και το δημόσιο;'

Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Digital Week μπορείτε να δείτε καιεδώ: http://www.athensdigitalweek.org/

0 comments: